Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi kell az oviba, avagy mit vegyünk és mit ne...

2019. 06. 29. 00:00:00 Ovis Textil
Mi kell az oviba, avagy mit vegyünk és mit ne...
Itt találsz egy listát, ami segít abban, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni. :-)

Mint minden évben, most is frissítünk a leíráson.

A Pandémia  és a folyamatos bezárások, ügyeleti  rend miatt most nem sok eltérés van az előző évhez képest. Sajnos.... Van ahol Online beiratkozás lesz, van ahol személyesen lehet a szeptemberig 3 éves korukat betöltő lurkókat beíratni...

Elvileg mindenkinek meg kellett kapnia, hogy a gyerkőcöt felvették-e a kívánt óvodába.

Reméljük igen!

Van akinek már az ovi ki is adott 1 listát, amin a nyáron beszerzendő dolgok vannak, van aki csak a szülőin kap infót, hogy mit is kér az Ovi, és van olyan is, aki csak a beszoktatáskor értesül arról, hogy jó esetben van 3 napja beszerezni az ovikezdéshez a dolgokat.

Szerencsés vagy ha már kaptál listát, méreteket és instrukciókat, mert akkor van időd válogatni, nézelődni. De azért júliusban már érdemes rendelned, főleg ha a legtutibb cuccosokat szeretnéd.

Ha esetleg nem vagy ilyen szerencsés, vagy az utolsó pillanatban váltottatok ovit, akkor sem kell azonnal riasztani a rokonságot, hogy ki mit talál vegye meg....

Helyette vegyél 1 nagy levegőt, nyomtasd ki listánkat és kérdezd ki a csoport Óvónénijét, Dadus nénijét hogy mi is kell pontosan. (Ezzel sok fölösleges költségtől, holmitól és leginkább idegtől szabadítod meg magad.)

Hidd el, ha 1-2 nappal később lesz Ovis zsákja a gyereknek, attól még nem omlik össze a világ, addig kihúzza egy sima textil szatyor is. :-)

Mindenre van átmeneti megoldás, a dadusnénik is tudják, hogy a legjobbat szeretnéd a gyermekednek és ezért kompromisszumot kötöttél, amíg a megrendelésed megérkezik.

Velünk sem volt ez másként... az én fiam pl. addig nem aludt ott a bölcsiben amíg az ágyneműje el nem készült, de az alatt a pár nap alatt legalább szépen megszokta az új helyet. Persze, ha nem vagy olyan szerencsés, hogy pár délutánt még a lurkóval tölts, akkor átmenetileg biztos lapul otthon 1 gumis lepedő a kiságyról, és 1 takaró amit otthonról be tudsz vinni, amíg az ovis ágynemű rendelkezésre áll.

Készítettünk egy letölthető listát ami reméljük segít az ovikezdésben. Biztos van olyan benne, amire nem lesz szükséged, de igyekeztünk összeszedni mindent, ami szóba jöhet és kérhetnek az oviban... így csak jelöld be amire tényleg szükséged lesz és máris egyszerűbb a dolgod a beszerzésnél.

Használd csak ellenőrző listaként, vagy akár az Ovis szülőin.

Így tuti Te leszel a legfelkészültebb szülő a csoportban!

Itt elérheted a listát:  Ezt visszük az oviba!

A listában az oviszsáktól a bélelt lepedőig mindent megtalálsz. Az első oldalon találod a textil termékeket, a másodikon pedig a tisztasági csomag elemeit és minden mást....

Ha csak tanácsra van szükséged, akkor is keress minket nyugodtan.. Mi is éppen ebben a cipőben járunk! :-)

Tartalomhoz tartozó címkék: Ovikezdés Ovis termékek