Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ágyneműt az oviba.... De miben vigyük?

Ovis Textil
2019. 04. 01. 00:00:00
Ágyneműt az oviba.... De miben vigyük?

Nem tudod, hogy miben vidd az ágyneműt az oviba! Megmutatjuk!

Nem mondok újat azzal, hogy valamiben el kell juttatni a frissen mosott óvodai ágyneműt az oviba. Mi giga zacskókkal oldottuk meg anno.

Ugye veled is volt már olyan, hogy a reklámszatyor halmokat "húztad" magaddal az óvodába, és persze a kapkodásban otthon maradt a kimosott ovis zsák a tartalmával együtt?! 

Mit tudsz tenni?

Rohanás reggel haza, hogy a gyereknek legyen váltóruhája, mert ugye az kell... Rohanás vissza.. és a már káoszosan indult napod úgy folytatódik, hogy a munkahelyedről is elkéstél.

Hát velünk így volt a bölcsiben és az oviban is sajnos. Sőt általában a nagy neljon szatyrok valahogy elkeveredtek az ovis zsákból, mire mosásra haza adták az ágyneműt az oviból, így hozhattuk haza úgy ahogy éppen tudtuk a mosnivalót. A legnagyobb kihívás akkor volt, amikor jó időben bicajjal kellett a fél falun átvergődni a cumóval, meg persze a gyerekkel.

Most, hogy már "kinőttük" az ovit egy ideje, megtaláltam a megoldást!

Sikerült egy külföldi beszállítót találnunk akinek szuper gyerekmintás tároló táskái vannak és a méretek is tökéletesek! Ráadásul még meg is fizethetőek.

Több hónap utána járás után végre meg is érkezett az első szállítmány, amit gyermeki kíváncsisággal vártam. Nem tagadom szkeptikus voltam, de szerencsére igen jó misőségű termékek érkeztek.

 

Ezekkel a szuper táskákkal már nem kihívás az óvodai ágyneműk tárolása és szállítása!Minden belefér!

Sőt... nem csak Ovis bélelt ágyneműt, bélelt lepedőt, vagy matracvédőt tudjuk benne szállítani, de belefér az alvós kis kedvenc, és akár a feltöltött ovis zsák is. Így semmi nem marad otthon, amikor hétfőn reggel a frissen mosott ovis cuccokat be kell vinni az oviba.

De a nyaralások alkalmával is hasznát tudjuk venni, amikor ezer és egy játékot, alvós- és ölelgetős plüst kell magunkkal vinni, ha akarjuk, ha nem. 

Ami szuper, hogy a táska külseje nedves ruhával letörölhető, így könnyen tisztítható. Sajnos mosógépbe nem lehet bedobni, de még így is a legjobb megoldás, mint amivel eddig találkoztam.

Szó, mi szó: a mai naptól már meg is vásárolhatóak az Ovis Textil webshopban. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Ovikezdés Ovis termékek