Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Szállítási módok:

 

1. Személyes átvétel- előre egyeztetett időpontban:

•Termékeinket személyesen is átveheti székhelyünkön: 2366 Kakucs, Rezeda u. 6.

•Telefonszám: +36 30 266 1080

•Fizetési mód: Készpénzzel személyesen a székhelyen.

 

2. Házhoz szállítás: 

Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt. MPL futárszolgálata és a GLS Hungary Kft. futárszolgálata teljesíti.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Az MPL futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A csomag feladásakor e-mail értesítést küldünk. A második kézbesítés sikertelensége esetén a futár ismét értesítőt hagy a címzettnél, amelyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a címzett a küldeményt átveheti.

A GLS futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg. A csomag feladásakor e-mail értesítőt küldünk. A kiszállítás reggelén kiküldött e-mailben 3 órás időintervallumban kerül meghatározásra a kiszállítás ideje, benne lesz a kézbesítő telefonszáma és a kiszállítás átütemezéséhez a link.

 

3. Posta pont- Postán maradó- GLS csomagpont:

 

A csomag átvehető lesz a kiválasztott Postán, Posta ponton, GLS csomagponton.

Csomagautomatába csak kis terjedelmű csomagot, - pl. huzatok- tudunk küldeni. A posta által kezelt csomagokat a Posta 10 munkanapig tárolja.

Az át nem vett csomagok Webáruházunkhoz való vissza szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A csomag újra küldését kizárólag a megrendelés ellenértékének és a visszaszállítási díj előre történő átutalása esetén áll módunkban ismét elküldeni.

A számla levelet, valamint a vásárlói tájékoztatót a csomag tartalmazza. A számla elektronikusan is kiküldésre kerül.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Babzsákfotelek, padló párnák és padló babzsákok kiszállítása INGYENES! Babzsák foteleinket terjedelmes csomagként küldjük. az MPL futárszolgálatával!

A GLS nagy, terjedelmes csomagot nem szállít!

20 kg feletti csomagok kiszállításának díja külön egyeztetés szerint történik.

A rendelés leadásakor választható, hogy melyik szállítási móddal történjen a csomag kiszállítása.

Az Általános szállítási mód 50.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

 

Magyar posta -Ajánlott levél: csak kis méretű és súlyú termékek, pl. ovis jelek, kéztörlő, ovis zsák, tornazsák... A kézbesítés a feladástól számítva akár 4-5 munkanap is lehet!


MPL Futárszolgálattal a csomag szállítás: értékbiztosítással, postázástól számítva +1-2 munkanap

   

GLS Hungary Kft.vel a csomag szállítás: értékbiztosítással, postázástól számítva +1-2 munkanap

A GLS CSAK kis csomagot szállít, így a babzsákfoteleket csak Mpl-lel tudjuk küldeni!

 

Külföldre nem szállítunk. Szállítást jelenleg csak Magyarország területére teljesítünk!

 

 

Fizetési módok:

 

• Készpénzes fizetéssel, mely csak Személyes átvétel esetén lehetséges

• Banki átutalással, mely díjmentes.

Banki átutálás menete:

Az alábbi számlára utalja át a rendelése összegét: (de csak a megrendelés visszaigazolását követően)

Név: Kiss Attila

Bank: K&H Bank Zrt.

Számlaszám: 10402881-50526653-72511002

Közlemény: megrendelés száma, Vevő neve (meg kell egyeznie a megrendelésben megadottakkal)

 

• Bankkártyás fizetéssel:

A biztonságos fizetést a Borgun garantálja. Használhatsz MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron kártyát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyát.
Kártyaadatai mindvégig tökéletes biztonságban lesznek a fizetési szolgáltató, a Borgun 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalán, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. A vásárlás végeztével e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük a tranzakcióazonosítót. Ez a szám azonosítja a bankja felé a kártyás fizetést. 

A bankkártyás fizetés menete:

A termék kosárba helyezése után, a szállítási mód, majd a bankkártyás fizetési mód választása, majd a Megrendelés elküldése gomb. A rendszer automatikusan átirányítja

a Borgun biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a kártyaadatok megadásával elindul a tranzakció. A bank néhány másodperc alatt ellenőrzi az adatokat, és a fizetést követően visszatér webáruházunkba, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolást kap.

A sikeres tranzakciót követően (a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése után) a fizetési szolgáltató megkezdi a bankkártyához tartozó számla terhelését az áru ellenértékével.

A tranzakció sikertelennek minősül, amennyiben nem jut vissza a fizetőoldalról a webáruház oldalára, vagy a böngésző "Vissza" vagy "Frissítés" gombjára kattint, esetleg bezárja a böngésző ablakot, mielőtt visszakerülnél a webáruházba. Ha a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

• Utánvéttel, mely egységesen díjmentes